TK Đukić

Über uns

Početak našeg rada vezuje se za 1999 godinu kada se i prvi put zvanično registrujemo kao T.K .DJUKIĆ sa sedištem u Partizanske Avijacije br.1 na Bežaniskoj Kosi. 

U vreme kada su bombe padale i dok je trajalo bombardovanje smogli smo snagu i volju da uz veliki entuzijazam i rad počnemo razvoj i uspon kluba koji traje do dan danas. Vrlo brzo se izdvajamo kao lideri u ponudi izdavanja teniskih terena sa 3 otvorena i 3 zatvorena terena.

Allgemeine Geschäftsbedingungen

Pored mnogobrojnih zadovoljnih rekreativaca , primetili smo da sve veći broj igrača sa naših terena danas prelazi u profesionalne vode , što nas je stimulisalo da implementiramo novi način i princip rada i podignemo nivo usluge na viši nivo vezan za školu tenisa za decu.

Nasi zadovoljni korisnici, tj. članovi , ostaju ujedno i nas najveći oslonac u daljem radu . Oni su nasa najbolja preporuka … Oni nam daju iznova novi motiv da istrajemo na način kako smo radili svih ovih godina i da ubuduće budemo još bolji i da osmeh bude jednina stvar koju odnose sa naših terena…

  • Partizanske avijacije 1
    11000 Beograd
    Europe/Belgrade
  • +381113187690
  • uprava@tkdjukic.rs
  • www.tkdjukic.rs