TK Privilege

Über uns

Tenis klub "Privilege" se nalazi u jednom od najlepših delova grada, na obodu Košutnjaka. U svom sastavu Klub ima tri otvorena šljakasta teniska igrališta od kojih  dva u zimskom periodu pokriva najmodernija balon hala, tako da je igranje tenisa moguće tokom cele godine. Klub poseduje i dve svlačionice sa tuš kabinama i ormarićima u koje članovi mogu odložiti svoje lične stvari dok igraju tenis..

Klub poseduje i ekskluzivan "caffe-bar"koji pruža vrhunsku uslugu i dečije igralište (klackalice, ljuljaške, tobogan...)

Naš cilj je da pružimo uživanje u jedinstvenoj oazi mira dostupnoj svima koji žele da svoje slobodno vreme provedu daleko od ubrzanog tempa gradskog života uz aktivan odmor, zajedno sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima.

 

Allgemeine Geschäftsbedingungen

Prijem u članstvo

Podnosilac zahteva postaje član Kluba nakon što je članstvo odobreno i nakon uplate odgovarajuće članarine. U koliko se ne postigne drugačiji dogovor, datum prijema uplate se smatra sa danom početka članstva.

Prava TK  "Privilege"

Uprava Kluba ima diskreciono pravo da bez obrazloženja odbije bilo kog podnosioca prijave. Uprava zadržava pravo da prekine članstvo članu kojise ne pridržava pravila i propisa Kluba uz udaljavanje iz Kluba i povraaj neiskorišćene članarine.

Uprava Kluba ima diskreciono pravo da određuje visinu članarine i cene usluga  kao i da izmeni, dopuni i proširi ovaj Pravilnik.

Pravilnik je obavezujući za sve članove kluba.

Kada uslovi to dozvoljavaju Uprava Kluba ima pravo da uz prethodnu najavu zatvori deo ili sve prostorije radi popravki, održavanja,proširenja kapaciteta, održavanja posebnih manifestacija ili iz bilo kog drugog razloga.

Prekid članstva

Članovi koji žele da prekinu svoje članstvo to mogu učiniti uz pismeno obaveštenje Klubu, u kome izražavaju svoj opravdan razlog i nameru i navode datum prestanka članstva. Povraćaj neiskorišćenog dela članarine odobrava se od strane Uprave Kluba .

Obaveze

Uprava Kluba ne preuzima odgovornost  ili obaveze za bilo kakav gubitak ili oštećenje imovine, odnosno za telesne povrede, smrt ili bolest bilo kog člana ili gosta, bez obzira kako je do njih došlo ili da li su na bilo koji način povezani sa upotrebom opreme ili prostorija Kluba.

Etika ponašanja

Članovi kluba i njihovi gosti moraju posedovati adekvatnu sportsku opremu u toku korišćenja sadržaja Kluba, a posebno odgovarajuće patike sa ravnim đonom, svoje rekete  i loptice..

U Klub se ne sme unositi lična audio oprema, u koliko se ne koristi sa slušalicama.

Od članova se traži da poštuju mir i privatnost drugih korisnika bez povišenih tonova, psovki, neprimernog i nepristojnog ponašanja.

Nije dozvoljenje unošenje napitaka u staklenoj ambalaži na teren. isto tako nije dozvoljeno ni unošenje i upotreba mobilnih telefona na terenima, da se ne bi remetio mir i koncentraija igrača.

Obavezno je mrežanje terena nakon svakog termina.

oružije se ne sme unositi  u prostorije Kluba.

Ne pridržavanjem gore navedenih pravila  automatski se gubi članstvo u Klubu.

Otkazivanje rezervacije termina  mora se izvršiti najmanje  24 časa pre zakazanog termina.

U kloko čan ne otkaže rezervaciju na vreme može mu se naplatiti nadoknada jednaka važećoj ceni usluge.

 

  • Kneza Viseslava 72
    11000 Beograd
    Europe/Belgrade
  • +381113570222
  • privilege@eunet.rs
  • www.privilege.rs